Меню
Your Cart

Ремонт на климатици


Гаранционен сервиз на климатици


Ние от Techclima предлагаме гаранционнен и извънгаранционен сервиз за всеки един закупен климатик. Гаранцията зависи от производителя, различните марки имат различни гаранционни срокове, може да видите на вашата гаранционна карта. При наличие на проблем се стремим възможно най-бързо да отстранин повредата. Всички части при необходима подмяна са оригинални от производителя. Клиента не заплаща абсолютно нищо за резервни части, с изключение ако има  външни намеси като удар, опити за отремонтирване, токов удар, монтаж от неквалифицирано лице и други подобни. Всички сервизни дейности се извършват от квалифицирани техници.

Гаранцията може да бъде отказана :

1.Когато не са спазени указанията за съхранение, монтаж и експлоатация, посочени в ръководството на изделието.

2. Когато има несъответствие между данните в документите у самата стока или когато табелката със серийния номер е била отстранена или заменена по какъвто и да е начин.

3. Когато е правен опит за отстраняване на дефекта от купувача или други неупълномощени лица.

4. Когато капацитета на изделието не отговаря на обема и вида на помещението, където е монтирано

5. Транспортни разходи не са включени в гаранционният сервиз.Извънгаранционен сервиз на климатици


Techclima предлага  извънгаранционен сервиз и ремонт на климатици в област Пловдив и околните населени места. При нужда от ремонт се свържете с нас на посочените телефони или през контактната форма, чрез която наш служител ще се свърже с вас.


Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.